Comencen tres dies de Festa Major al barri de Can Barata


  • Comparteix:

Cartell de la festa grossa del barri

Cartell de la festa grossa del barri

La Festa Major de Can Barata arrenca aquest divendres amb activitats per tothom a partir de les vuit de la tarda. La jornada començarà amb una batukada a la plaça de Font Xica que donarà pas a tres dies de festa al barri santcugatenc.

De vuit a nou del vespre l'Ajuntament tindrà un stand muntat a la plaça de Font Xica per acostar la tasca de compostatge als ciutadans.

A les nou del vespre se celebrarà un sopar de germanor a la pista esportiva, on els assistents podran participar en un concurs de truites i pastissos. El jurat estarà format per tots els assistents que vulguin votar, i els guanyadors rebran un premi. Després del sopar hi haurà rom cremat gratuït per a tothom.

Seguidament, a les onze de la nit, es realitzarà un bingo a la mateixa pista esportiva. Mitja hora més tard començaran les actuacions en directe dels joves grups musicals del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.