Els més petits, protagonistes del segon dia de Festa Major de Can Barata


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Can Barata

Cartell de la Festa Major de Can Barata

La Festa Major de Can Barata comença el segon dia de celebració amb una gran varietat d'activitats, sobretot per als més petits. A les deu del matí es podrà gaudir d'una xocolatada popular al local social del barri fins a dos quarts d'onze. Una vegada finalitzi, començaran dues activitats simultànies al mateix recinte. D'una banda, es realitzarà un taller de manualitats per a nens i nenes, i per l'altra, se celebrarà un campionat de ping-pong amb premi per als tres primers classificats. A les onze del matí es jugaran partides de cartes, dòmino i parxís.

A dos quarts d'una del migdia es lliuraran a la pista esportiva els premis dels concursos de truites i pastissos del dia anterior i del campionat de ping-pong.

Ja a les cinc de la tarda, i fins a les vuit del vespre, hi haurà a la pista esportiva inflables com un tobogan d'aigua i un futbolí humà, entre d'altres.

A les nou de la nit tindrà lloc el sopar de l'associació de veïns. L'entitat repartirà quatre tiquets per cada família que sigui membre de l'associació, i en vendrà d'addicionals a cinc euros. L'àpat constarà d'una amanida cèsar, botifarrada, pa, begudes i fruita. Per als nens i nenes del barri es repartiran gelats.

Per acabar la jornada es duran a terme diferents activitats de música i dansa a la pista esportiva. A les deu de la nit es realitzarà una animació per als més petits, i a dos quarts de dotze, hi haurà una actuació a càrrec del grup de ball de Bollywood de Can Barata. Finalment, a les dotze de la nit, es tancarà el segon dia de la festivitat amb una sessió de música i ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.