L'Institut de la Infància aborda des d'avui els canvis a l'escola


  • Comparteix:

Un detall del cartell

Un detall del cartell

L'Institut de la Infància enceta aquest dilluns la 4a edició de l'Escola d'Estiu, centrada en els 'Petits grans canvis a l'escola'. El seminari, que té lloc a la Casa de Cultura fins divendres, tractarà temes com el ioga, la relaxació i el silenci a l'escola, l'educació emocional, la creativitat, el moviment i la psicomotricitat. L'entitat també proposa una aproximació a la pedagogia Montessori amb un curs d'introducció i una visita al Col·legi Montessori Palau de Girona.

El programa es desenvoluparà en dos eixos: 'Recursos per al canvi a l'escola' i 'Pedagogia Montessori per al canvi a l'escola'. Els participants podran crear el seu itinerari escollint d'una a quatre formacions per un preu que oscil·la entre els 32 i els 175 euros, i inclouen una carpeta amb el material.

Els interessats poden fer les inscripcions al web de l'Institut de la Infància. És la tercera vegada que aquesta iniciativa educativa es fa a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.