L'ambientòloga Clara Rovira serà la pregonera de la Festa Major de Sol i Aire


  • Comparteix:

Una imatge de la Festa Major

Una imatge de la Festa Major

L'ambientòloga Clara Rovira, resident al barri, serà la pregonera de la Festa Major de Sol i Aire, que es farà del 29 al 31 de juliol. Mostres de danses hindús, una exposició d'horts i collites, i activitats infantils són algunes de les propostes del programa de la festa, que es tancarà amb un pica-pica diumenge al migdia.

El pregó obrirà les activitats divendres a les nou del vespre, seguit de danses hindús amb l'Associació Nataraja i l'exposició d'horts i collites dels veïns del barri. A dos quarts d'onze començarà el sopar de germanor, a càrrec del càtering Torndelacreu, i una hora més tard, el ball amb l'orquestra Ángeles 3-40.

Dissabte a la tarda, a dos quarts de sis, l'espai serà per als nens amb la festa infantil amb jocs d'aigua i una xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures.

Les activitats acabaran diumenge. A les onze del matí, es farà un curset d'utilització del desfibril·lador del barri, a les dotze les pràctiques del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, i a la una la benvinguda al grup d'Autoprotecció Junior. El pica-pica servirà com a fi de festa a les dues del migdia. Durant el dinar, se sortejaran regals entre els socis del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.