El Somewhere Cafe s'expandeix i obre dimarts que ve local a Barcelona


  • Comparteix:

El nou local és al número 310 del carrer Aragó de Barcelona / Foto: Facebook Somewhere Cafe

El nou local és al número 310 del carrer Aragó de Barcelona / Foto: Facebook Somewhere Cafe

El Somewhere Cafe obrirà dimarts de la setmana que ve un local a Barcelona. El restaurant, que seguirà la filosofia de l'establiment de Sant Cugat, estarà situat al número 210 del carrer d'Aragó. La decoració del nou restaurant està inspirada en l'estètica urbana del barri de Brooklyn de Nova York, té una planta de 250 metres quadrats i un aforament per a 50 comensals.

El nou Somewhere Cafe obrirà els 365 dies l'any, de vuit del matí a una de la matinada. L'oferta gastronòmica serà la mateixa que la de Sant Cugat, però augmentarà la de cerveses artesanes, de varietats de cafè i de cocteleria.

Un dels responsables del restaurant, Pau Fernández, ha explicat a Cugat.cat que un dels objectius del negoci és créixer al territori.

Pau Fernández

El nostre pla de negoci inclou el creixement. La nostra intenció és anar obrint locals a llocs on ens agradi i on la nostra oferta pugui agradar.


El Somewhere Cafe va néixer el 2014 a Sant Cugat amb l'impuls de dos socis, Pau Fernández i Olly Melhuish, i aquest any ha estat guardonat amb el Premi Cambra 2016 a la millor empresa de nova creació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.