Les rieres de Mira-sol, males olors i ADF, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

El ple municipal

El ple municipal

L'estat de les rieres de Mira-sol, les males olors a la plaça del Doctor Galtés i les condicions de treball de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Álvaro Benejam (PP) ha demanat informació sobre les càmeres videovigilància a Can Trabal. L'equip de govern assegura que li contestarà aviat la pregunta.

Pere Soler (PSC) ha lamentat males olors a la plaça del Doctor Galtés i l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que l'equip de govern n'és conscient, però que les mesures que s'han provat no han funcionat. El socialista també ha exigit que es garanteixi l'accessibilitat a les estacions de FGC a Sant Joan i a l'HGC.

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) ha demanat que es compleixi la moció del ple de gener per dotar Sant Cugat d'un pla integral per ser un municipi sostenible i ha demanat informació sobre els mèrits de l'empresa que ha guanyat el concurs per dur-ho a terme, en referència al fet que, segons ells, s'ha adjudicat a una companyia d'una exregidor de CDC en un altre municipi. L'alcaldessa ha assegurat que els polítics no formen part de les meses de contractació.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat per la situació de la pedrera Berta. Conesa assegura que s'ha reclamat la titularitat municipal d'aquest espai.

Aldo Ciprián (C's) ha lamentat que ADF tingui disposició de pàrquing ni aigua durant la Festa Major.

Èric Gómez (ERC-MES) ha lamentat que no s'hagi programat cap activitat amb motiu del Dia de l'orgull LGTBI. Conesa assegura que l'any que ve es tindrà en compte.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha parlat sobre el tracte al Consell de Barri de Mira-sol sobre les rieres del districte i ha dit que està decebuda per la 'no actuació' de Calvet al respecte d'una veïna la llar que s'està veient afectada pel deterioramet d'aquests passos d'aigua. Calvet ha dit que per solucionar-ho cal un projecte i mantenir converses amb l'ACA, que ja estan previstes, assegura.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha demanat que s'informi en comissió informativa sobre les necessitats d'ADF.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.