El logotip de Nelly Perez guanya el concurs d'FGC del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat


  • Comparteix:

Proposta guanyadora / Foto: Premis Souvenir

Proposta guanyadora / Foto: Premis Souvenir

Nelly Perez és la guanyadora del concurs del logotip de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per commemorar el centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat l'any que ve. Ho ha anunciat Premis Souvenir de Barcelona i Catalunya, l'entitat organitzadora del certamen. 12 estudiants van participar divendres en el repte proposat pel DesignHack dels Premis Souvenir a l'Illa Diagonal de Barcelona. La competició estava adreçada a estudiants i professionals del sector, i va consistir a elaborar, allà mateix durant quatre hores, el logo per celebrar el centenari.

FGC i l'Ajuntament de Sant Cugat van ser els responsables d'escollir la guanyadora, que ha rebut el premi aquest dijous. La regidora de Comunicació, Joanna Barbany, ha explicat com s'ha seleccionat el disseny guanyador.

Joanna Barbany

Amb l'equip que hem format els dissenyadors de la casa i jo, hem decidit quin és el logotip que s'ajusta més a Sant Cugat o el que representa millor l'arribada del ferrocarril a la ciutat. Tot això d'acord amb unes bases de Ferrocarrils i altres propostes que ens han arribat.


El santcugatenc Carlos Feu ha quedat en tercera posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.