Les activitats complementàries de la diada castellera de Sant Cugat tindran lloc a la plaça de Can Quitèria


  • Comparteix:

Els Gausacs oferiran activitats complementàries a la plaça de Can Quitèria

Els Gausacs oferiran activitats complementàries a la plaça de Can Quitèria

Les activitats complementàries de la diada castellera de Sant Cugat tindran lloc a la plaça de Can Quitèria aquest dissabte. La programació haurà d'acabar a la mitjanit i això ha obligat a cancel·lar la darrera de les propostes musicals previstes per la colla. Ho han acordat els Castellers de Sant Cugat i l'Ajuntament.

El cap de colla, Biel Samsó, ha valorat la nova ubicació de la festa.

Biel Samsó

El fet d'estar al centre permet que la publicitat sigui molt més fàcil i que la gent pugui acostar-s'hi, perquè en definitiva fem això pel poble. I logísticament ens permet funcionar molt millor, perquè tenim la seu social al costat, i podrem fer el muntatge i desmuntatge molt més fàcil.


La diada arrencarà amb activitats de tallers i jocs infantils que començaran a les onze del matí a l'entorn de la masia. A dos quarts d'una se servirà un vermut, amb música de fons, fins les dues.

A les sis de la tarda la festa es traslladarà a la plaça d'Octavià per l'actuació castellera amb Minyons de Terrassa i, per primera vegada a Sant Cugat, la Colla Xiquets del Serrallo de Tarragona.

El sopar, que consistirà en entrepans a preus populars, es començarà a servir a dos quarts a Can Quitèria i a les deu del vespre el grup de rumba 9Son, premi Enderrock al millor directe 2012 i el premi de l'ARC al grup revelació del 2013, omplirà de música de mescla i fusió la plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.