Activitats per a tothom aquest dissabte de Festa Major a la Floresta

Baixada d'andròmines d'una edició passada de la festa major de la Floresta

Societat

Publicat el 23/jul/16 per Pau Vázquez

La Festa Major de la Floresta comença avui l'últim cap de setmana de celebració amb activitats per a tothom. A les deu del matí es celebraran partides simultànies d'escacs a la plaça de Miquel Ros i, a les dotze, l'artista Xumo Nunjo presentarà l'espectacle per a infants 'Kalimba' a les pistes poliesportives. Al mateix espai, es farà la 24a trobada de paelleres i paellers a les dues de la tarda.

Ja després de dinar, a les quatre de la tarda, hi haurà ballaruca per a tots amenitzada per Anna i Sandrine a les pistes esportives del barri. A dos quarts de set, tindrà lloc la 5a baixada d'andròmines de la Floresta, que farà un recorregut des de l'avinguda de Verge Montserrat fins la baixada de Can Llobet.

A partir de les vuit del vespre, hi haurà diferents actuacions musicals a la plaça de Miquel Ros a càrrec de Flamenco&Rumba, Rafa Espinosa i Edgal L. Platon i cia. Finalment, d'onze de la nit a quatre de la matinada, hi haurà actuacions amb els grups Los Promiscuos del Son i Dj's Femme a les pistes poliesportives.