Un total de 27 santcugatencs en situació d'atur obtenen acreditacions d'ús d'ordinadors i habilitats digitals


  • Comparteix:

Un total de 27 santcugatencs han superat el curs per acreditar les seves habilitats informàtiques / Foto: Localpres

Un total de 27 santcugatencs han superat el curs per acreditar les seves habilitats informàtiques / Foto: Localpres

Un total de 27 santcugatencs en situació d'atur han rebut aquest dimecres a la sala de plens de l'ajuntament l'acreditació per haver superat dos cursos de capacitació i ampliació de coneixements informàtics per millorar les habilitats a l'entorn digital. Aquests programes, finançats per la fundació Ramon Molinas, volen ser una eina que contribueixi a la inserció laboral d'aquestes persones sense feina. S'hi havien presentat 29 persones.

El primer curs ha tingut per objectiu l'obtenció de l'acreditació europea de maneig d'ordinadors (European Computer Driving Licence), que permet certificar les habilitats informàtiques amb un estàndard reconegut globalment. Aquest certificat està distingit internacionalment i ha estat desenvolupat per l'EDCL Foundation.

El segon ha estat d'alfabetització informàtica i correspon a la certificació E-Citizen, que està pensada perquè persones amb un coneixement limitat dels ordinadors i Internet puguin adquirir i certificar les competències bàsiques en l'àmbit digital.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.