Cremen vuit contenidors en tres incendis aquesta matinada


  • Comparteix:

Dotacions de Bombers, a l'incendi del carrer de Pere Serra / Foto: Xavier Cacho

Dotacions de Bombers, a l'incendi del carrer de Pere Serra / Foto: Xavier Cacho

Sant Cugat ha registrat tres incendis de contenidors aquesta matinada, segons ha informat Bombers de la Generalitat. El primer foc registrat i més aparatós ha estat a la cantonada entre els carrers de Pere Serra i Manel Farrés, a dos quarts de set del matí, i han cremat quatre contenidors, mobles abandonats i ha afectat la tanca de bruc d'una casa. Bombers ha enviat dues dotacions i han trigat més de mitja hora en controlar-lo.

Els altres dos incidents s'han registrat al carrer d'Esteve Pila, a les 6.38 hores, on han cremat dos contenidors, i al carrer de Ramon Casas, cap a tres quarts de set del matí, on també han cremat dos contenidors i afectat una bústia de correus. Bombers ha enviat una dotació per a cada incendi i han trigat deu minuts en apagar-los.

Segons els veïns de la zona del carrer de Pere Serra han començat a remullar els contenidors amb les seves mànegues particulars seguint les indicacions del Cos de Bombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.