C's, PSC i PP demanen al govern municipal una Comissió Informativa extraordinària de Prevenció i Seguretat


  • Comparteix:

Els partits volen aboradar la planificació de Seguretat Ciutadana prevista per l'agost / Foto: Ajuntament

Els partits volen aboradar la planificació de Seguretat Ciutadana prevista per l'agost / Foto: Ajuntament

C's, el PSC i el PP de Sant Cugat demanen al govern municipal la creació una Comissió Informativa extraordinària de Prevenció i Seguretat per abordar els problemes i les mesures preventives de seguretat durant el període de vacances a la ciutat. Les formacions demanen que els responsables dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de la ciutat siguin presents a la reunió per explicar les mesures que es duen a terme i les que s'implementaran durant l'agost.

Els partits que han presentat la petició alerten de l'augment de robatoris a la ciutat. Els furts han augmentat un 5,4% a Sant Cugat en l'últim any, segons dades registrades a la Regió Policial Metropolitana Nord (RPMN) de Mossos. Aquest juliol també s'ha publicat un estudi que situa Sant Cugat com la ciutat de més de 50.000 habitants que més robatoris en relació amb el nombre d'habitatges va patir el 2014.

El portaveu local de C's, Aldo Ciprián, ha explicat que aquesta comissió seria la primera amb el director de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Jaume González, i que ha de servir per donar a conèixer la planificació en seguretat que hi ha per l'agost.

Aldo Ciprián

Volem que ens expliquin la planificació que tenen la Policia Local i els Mossos d'Esquadra aquest agost per protegir el municipi. Considerem que és necessari, per la demanda de la ciutadania, tenir aquesta reunió per poder explicar la planificació de seguretat per evitar els robatoris a l'agost.


C's, PSC i PP també avisen que un grup de veïns de Mira-sol ha contractat vigilància privada per fer front, segons les formacions, a un seguit de robatoris produïts a la zona, una situació que han alertat que 'no s'ha de produir perquè els ciutadans ja paguen la seguretat amb els impostos'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.