El CMSC aconseguiex 18.000 euros en la primera subhasta per les obres de la nova seu


  • Comparteix:

Els assitents han comprat 30 obres de les 63 que havien donat diversos artistes

Els assitents han comprat 30 obres de les 63 que havien donat diversos artistes

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha recollit prop de 18.000 euros gràcies a la subhasta d'obres d'art celebrada aquest divendres a l'Hotel Sant Cugat & Restaurant. En total, s'han venut 30 obres de les 63 que havien cedit diferents artistes de la ciutat. Aquests diners serviran per ajudar a finançar les obres de la nova seu que està construint l'entitat a la Rambla del Celler.

Prop de 80 persones han assistit a aquest sopar en benefici del Club Muntanyenc Sant Cugat. L'objectiu de la vetllada era recollir diners per finançar les obres de la nova seu, pressupostades en 1.650.000 euros.

Durant ja jornada, s'han venut unes 30 obres d'art de les 63 que havien donat diversos artistes com Adolf, Pep Codó o Sergi Barnils, entre d'altres. Tot i que la majoria de peces han sortit per uns 200 o 300 euros, també s'han venut obres per valor de 2.500. Joaquim Llop, membre del Club Muntanyenc, ha assegurat que, per ser la primera vegada que ho feien, la valoració és molt positiva.

Joaquim Llop

Era la primera vegada que ho fèiem i creiem que ha anat bé. Podria haver vingut més gent, però van participar molt i ja ens hem emplaçat a repetir l'any que ve.


Pel que fa a la subvenció de 120.000 euros que han demanat a la Generalitat, el preisdent del club, Narcís Castanyer, ha explicat tenen moltes esperances d'aconseguir aquesta ajuda, però ha afegit que la resposta trigarà encara a arribar i que possiblement, no rebran tota la subvenció aquest mateix any.

Narcís Castanyer

La despesa de l'obra va a cavall entre el 2004 i el 2005 i els ingressos extern també poden repartir-se. De moment, hem demanat la subvenció i hem tingut una bona acollida.


Fins el moment, el CMSC ha reunit ja el 75% del cost de les obres de la nova seu gràcies a les quotes del socis, donacions, patrocinis i crèdits, als quals se sumen ja els diners d'aquest primer sopar-subhasta. Ara, i després d'aquesta iniciativa, la directiva del club té previst organitzar altres activitats que els permetin acabar de finançar els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.