Esports executarà a partir de setembre una partida de 200.000 euros per arranjar instal·lacions


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Eloi Rovirà, als estudis de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Eloi Rovirà, als estudis de Cugat.cat

L'Ajuntament executarà en tornar de vacances la partida pendent del pressupost destinada a manteniment i arranjament dels equipaments esportius, amb un valor aproximat de 200.000 euros. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha explicat que la partida tindrà en compte les demandes i mancances que han manifestat les entitats en les reunions que han mantingut amb el consistori durant el primer semestre de l'any.

Fruit d'aquest treball, l'Ajuntament ja té una primera proposta acordada amb les entitats esportives sobre les obres que volen abordar. Tot i així, no serà fins setembre que s'anunciaran els diferents arranjaments ja que, com explica el regidor d'esports, han d'acabar de quadrar-ho tot per poder arribar arreu del municipi.

Eloi Rovira

Tenim instal·lacions esportives a tots els barris, i hem d'intentar fer millores a tot arreu. Ho aconseguirem ja que el treball està sent molt productiu.


Ajuda de la Diputació
A més de la partida de 200.000 euros de l'àrea d'esports, l'Ajuntament ha disposat aquest 2016 de 3,5 milions provinents de la Diputació per a la millora d'equipaments esportius i culturals. En aquest capítol s'inclouen els vestidors del pavelló de La Guinardera i l'arranjament dels de la ZEM Jaume Tubau, la cobertura de la piscina del Parc Central i de la pista de Les Planes i la gespa artificial a la ZEM Sant Francesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.