L'Ajuntament habilita avui un espai d'estudi a Torreblanca pels exàmens de setembre


  • Comparteix:

Casal Torreblanca / Foto: Localpres

Casal Torreblanca / Foto: Localpres

L'Ajuntament habilita a partir d'aquest dilluns i fins al 9 de setembre una aula d'estudi a la sala annexa del Casal Torreblanca perquè els estudiants puguin preparar els exàmens del mes vinent. Aquest espai estarà disponible del 29 d'agost fins al 9 de setembre. A partir d'aquest dijous, ja funcionaran en l'horari habitual la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori.

Fins al 5 de setembre, la sala annexa del casal romandrà oberta de nou del matí a una de la matinada i del 6 al 9 de setembre de nou del matí a dues de la tarda i de quatre a onze de la nit.

Les biblioteques de Sant Cugat recuperaran el seu horari habitual a partir de l'1 de setembre. Es poden consultar els horaris de cada equipament a la pàgina web de l'Ajuntament. Tots els espais disposen de Wi-fi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.