Mor l'expresident de l'EMD Miquel Paraira


  • Comparteix:

Miquel Paraira va ser president de l'EMD (1999-2002)

Miquel Paraira va ser president de l'EMD (1999-2002)

L'expresident de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix Miquel Paraira ha mort aquest divendres. El polític democristià va estar al capdavant de l'EMD entre el 1999 i el 2002. La cerimònia de comiat s'ha oficiat aquest dissabte al Tanatori de les Corts de Barcelona.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha destacat l'estreta vinculació de Paraira amb Valldoreix i la seva contribució a l'entitat com a president i la seva qualitat humana.

Josep Puig

Va fer una feina important per Valldoreix. Vull esmentar, per sobre de tot, que era molt bona persona.


L'expresident era el pare de la tinenta d'alcalde Cristina Paraira. La seva companya d'equip de govern i alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, ha valorat la trajectòria política de Pellicer.

Susanna Pellicer

Bastants anys de la seva vida els va dedicar a la cosa pública. Va ser president en una època complicada per a Valldoreix. Es va fer una feina urbanística bona.


Amb anterioritat al seu mandat com a president, Miquel Paraira va ser vocal d'Urbanisme a l'EMD durant la presidència de Jaume Sanmartí, que ha destacat la seva vàlua humana.

Jaume Sanmartí

Reconèixer la seva col·laboració, esforç i dedicació al poble i a la gent de Valldoreix. Va ser de gran ajuda i un gran company. Es va dedicar plenament al poble i a l'entitat.


L'exalcalde Lluís Recoder també ha expressat el seu condol a través de les xarxes socials.



Paraira va dimitir el 2002 com a president de l'EMD per CiU per motius de salut enmig d'una polèmica per presumptes irregularitats urbanístiques a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.