Cerdanyola qüestiona que el soroll denunciat per veïns de Sant Cugat provingui de La Carpa


  • Comparteix:

Interior del recinte d'oci / Foto: La Carpa

Interior del recinte d'oci / Foto: La Carpa

Fonts de l'Ajuntament de Cerdanyola defensen que en les últimes sonometries que es van fer a La Carpa-Set Ball el so no va sobrepassar els límits acústics i dubten que el soroll que han denunciat veïns de Sant Cugat procedeixi d'aquest local. No obstant això, el consistori cerdanyolenc es mostra obert al diàleg amb Sant Cugat per posar el tema sobre la taula. Les dues administracions estan pactant una reunió per a setembre.

Fonts municipals del consistori veí comfirmen que el cap de setmana del 30 i 31 de juliol la Policia Local va tramitar una denúncia per excés de soroll de La Carpa i que la queixa procedia del passatge de Valldoreix. Des del consistori de Cerdanyola s'han mostrat sorpresos per aquesta queixa ja que prové d'un carrer del centre de Sant Cugat quan La Carpa es troba a l'altre extrem de la ciutat, a tocar de Cerdanyola. Les mateixes fonts han assegurat que aquell cap de setmana el recinte va tancar a les sis del matí i no a les set com assegurava el denunciant.

El posicionament local
El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament està reunint la documentació de veïns i Policia Local per demostrar de 'manera incontestable' l'origen del focus de soroll. El titular de Medi Ambient s'ha mostrat convençut que es trobarà la solució.

Cugat.cat s'ha posat en contacte amb el president de l'Associació de Veïns del Monestir, Andrés Ares, que ha declinat fer, de moment, declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.