La Fundació Mapfre porta a la plaça d'Octavià una mostra per conscienciar sobre l'ús del casc


  • Comparteix:

La Fundació Mapfre ha muntat una exposició a la plaça d'Octavià amb expositors que consciencien sobre la necessitat de l'ús del casc en motos. La mostra, que té el suport de l'Ajuntament i la Policia Local, es pot visitar en horari d'onze del matí a vuit del vespre fins aquest dimarts. Segons dades de la fundació, 20 persones van morir l'any passat a l'Estat espanyol per no dur el casc i 200 van salvar la vida per dur-lo.

La parada s'acompanya d'una exposició de sis cascos que mostra l'evolució dels models de casc des de finals del segle XIX fins a l'actualitat.

A la mostra es pot veure el model de casc primitiu de 1885; la rèplica del primer casc integral i el casc del futur amb eCall, amb sistema de trucada d'emergència automàtica.

Mapfre va deixar la seva seu central a la coneguda torre del Port Olímpic de Barcelona i des d'aquest any està ubicada a Sant Cugat.

L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, ha visitat aquest dimarts la mostra i ha valorat la idea de la Fundació Mapfre. Pellicer ha afegit que 'iniciatives com aquesta ajuden a crear consciència i a reduir, per tant, els accidents viaris'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.