L'ANC i Òmnium Sant Cugat assagen la caminada fins a Barcelona per a la Diada


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen assignat aquest any el tram 38, a l'alçada d'Arc de Triomf

Els santcugatencs tenen assignat aquest any el tram 38, a l'alçada d'Arc de Triomf

Les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han organitzat aquest dissabte una prova pilot de la caminada fins Barcelona prevista per a la Diada de l'Onze de Setembre. El Club Muntanyenc (CMSC) ha guiat els sis participants que s'han apuntat pel recorregut de quatre hores i mitja que ha travessat Collserola. La sortida s'ha efectuat des de Can Calders, al costat de l'hípica.

La marxa ha avançat fins arribar al turó de la Magarola. Una vegada assolit aquest punt, han baixat la muntanya fins arribar a Penitents i han caminat fins Arc de Triomf, on els residents de Sant Cugat tenen assignat el seu tram, el número 38.

A més d'aquesta proposta les entitats també ofereixen un servei d'autocar per desplaçar-se fins a la capital del país el dia de la Diada. Les inscripcions per assistir a la concentració s'han de fer a través del web que les entitats han creat per a l'ocasió. Aquest any no s'ha d'escollir cap tram, ja que quan el participant indica que és de Sant Cugat se li adjudica directament la zona pertinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.