Sant Cugat executa 24 actuacions de millora als centres educatius amb una inversió d'1,2 milions


  • Comparteix:

L'Ajuntament destina 1'2 milions, repartits en 24 actuacions, en obres de millora dels centres educatius que es faran entre aquest estiu i al llarg del curs. De cara a l'inici del nou curs escolar el consistori intervindrà aquest mes a les escoles Collserola, Pins del Vallès, la Floresta, la 12a escola i l'Escola d'Art i Disseny.

En el cas de l'escola Collserola, una representació de l'equip de govern ha conegut aquest dimarts els treballs a la zona de la consergeria, així com l'habilitació d'un camí de connexió entre l'institut Pla i Farreras amb la resta del barri. També queda pendent la millora dels tancaments exteriors del centre per evitar vandalisme.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat el perquè de la intervenció.

Mercè Conesa

Malgrat que el mes d'agost és mes de descans la ciutat no s'atura i tenim projectes d'obres que s'han d'executar perquè el nou curs comenci en bona forma.


A banda de visitar l'escola Collserola, l'alcaldessa també s'ha desplaçat a l'escola La Floresta. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha aclarit que amb aquestes intervencions es posarà remei a queixes de l'AMPA de la Floresta sobre les condicions de les instal·lacions.

Cristina Paraira

Totes les peticions que es van fer estan previstes fer-les. Ja vam fer el tancament de l'escola i ara estem pendents de l'arranjament del pati.


En aquest centre s'ha efectuat l'arranjament paisatgístic del patí i el drenatge de l'aigua de les pluges. De la partida d'1,2 milions, Educació destina prop de mig milió en obres a l'Escola d'Art i les escoles bressol, i 744.000 euros als centres educatius de primària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.