Els barracons de la 12a escola, instal·lats


  • Comparteix:

Els 20 barracons que configuren la 12a escola, que ha d'entrar en funcionament per al nou curs, s'han instal·lat aquest dijous. La col·locació de les aules prefabricades, que ocupen 210 metres quadrats, s'ha realitzat en cinc hores al costat de l'escola L'Olivera.

El responsable de les obres, Joan Ramon Morales, ha explicat que els mòduls ofereixen un aïllament tèrmic amb parets de 20 centímetres i estan dotats d'un sistema de refrigeració. Els 20 mòduls s'uneixen en un sol conglomerat, tot exterior, amb sostres amb il·luminació led.

L'espai té dues aules, dos lavabos i una zona de càtering. Les obres pendents, que duraran dues setmanes, enllestiran els detalls d'encaix dels mòduls i la construcció d'un pati de 500 metres quadrats. Ho explica la regidora d'Educació i Família, Esther Salat.

L'espai
L'Ajuntament va cedir a la Generalitat l'espai per construir el centre en uns terrenys municipals de 6.600 metres quadrats a tocar del futur institut Leonardo, al carrer d'Alfons Aragó, a Volpelleres. El consistori s'ocupa de l'adequació de l'entorn immediat i de la dotació dels serveis necessaris.

Un nou centre educatiu per a la ciutat
La construcció definitiva del centre no té data. L'escola oferirà 50 places per a infants de P3 en dues línies i anirà encapçalada per un equip directiu liderat per l'actual directora de l'escola Ferran Clua, Maria Clara Caso.

La construcció del nou centre vol donar resposta a la tensió dels cursos anteriors quan s'incorporaven 'cursos bolet' i s'incrementaven les ràtios a les aules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.