Alteració del servei de FGC entre aquest dilluns i el 30 de setembre


  • Comparteix:

L'afectació serà del 29 d'agost al 12 de setembre

L'afectació serà del 29 d'agost al 12 de setembre

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica el servei de les línies del Metro del Vallès entre aquest dilluns i el 30 de setembre com a conseqüència de les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Sarrià i d'altres actuacions de millora. Durant aquest període totes les estacions romandran obertes durant tot l'horari de servei comercial per atendre els dubtes dels viatgers, que es poden adreçar als agents d'estacions o bé utilitzar els intèrfons d'informació. També es pot consultar la web de FGC, l''app' o trucar al 012.

Afectacions a la Línia del Vallès
Les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran a totes les estacions, excepte en hora punta. Les nits de divendres i de dissabte entre les dotze la nit i dos quarts de tres de la matinada, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins dos quarts de tres de la matinada, i es recomanaran serveis de transport alternatius.

Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) tornaran a circular a partir del dia 1 de setembre però s'aturaran a totes les estacions excepte en hora punta.

Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) circularan entre Plaça Catalunya i Sarrià entre el 29 d’agost i el 9 de setembre només en hora punta. Fora de l’hora punta, els caps setmana i a partir del 12 de setembre el servei de la línia L6 se suprimirà. A la mateixa L6, se suprimirà la circulació de trens entre Sarrià i Reina Elisenda. Es recomana utilitzar les línies d’autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) números 66 i 68 i el Nitbus N7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.