La 2a Marxa de Torxes de Sant Cugat homenatjarà les víctimes de 1714


  • Comparteix:

La marxa al seu pas pel carrer de l'Endevallada l'any passat

La marxa al seu pas pel carrer de l'Endevallada l'any passat

La 2a Marxa de Torxes encetarà el 10 de setembre les celebracions de la Diada a la ciutat que enguany vol reivindicar les víctimes de la derrota del 1714. La iniciativa sortirà de la plaça de Lluís Millet a dos quarts de nou del vespre per arribar a la plaça de Rafael de Casanova on es llegirà el manifest a partir de les deu de la nit.

Òmnium Cultural, organitzador de l'acte amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ja té preparades 300 torxes, 100 més que la primera edició. Les torxes tindran un preu de dos euros i n'hi haurà una d'especial en record de la primera manifestació de l'Onze de Setembre celebrada a Sant Boi de Llobregat ara fa 40 anys.

El president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha remarcat el caràcter no partidista de la iniciativa.

Lluís Bonet

Convidem tota la societat civil a assistir a un acte d'homenatge. És un acte amb color de país, no de partits, perquè està organitzat per la societat civil.


Les torxes es lliuraran abans de començar el recorregut a les dues parades que s'ubicaran a la plaça de Lluís Millet. D'allà, la cercavila es dirigirà cap els Quatre Cantons per l'eix de vianants per després enfilar-se cap a la plaça de Sant Pere i d'allà cap a la plaça de Rafael Casanova. L'acte finalitzarà amb la lectura del manifest tot i que encara no es coneix el nom de la persona que el llegirà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.