La Marxa de Torxes prologa avui els actes de l'Onze de Setembre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Enguany, serà la segona edició de la marxa

Enguany, serà la segona edició de la marxa

300 torxes recorreran aquest vespre els carrers de Sant Cugat en memòria de les víctimes de la derrota del 1714. Aquesta és la iniciativa que Òmnium Cultural ha organitzat per segona vegada a la ciutat com a preàmbul als actes de l'Onze de Setembre. Començarà a la plaça de Lluís Millet a dos quarts de nou i finalitzarà a la plaça de Rafael Casanova a les deu.

Òmnium Cultural, organitzador de l'acte amb el suport de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ja té preparades 300 torxes. Són 100 més que la primera edició, tindran un preu de dos euros i n'hi haurà una d'especial en record de la manifestació de l'Onze de Setembre celebrada a Sant Boi de Llobregat fa 40 anys.

El president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha remarcat el caràcter no partidista de la iniciativa.

Lluís Bonet

Convidem tota la societat civil a assistir a un acte d'homenatge. És un acte amb color de país, no de partits, perquè està organitzat per la societat civil.


Les torxes es lliuraran abans de començar el recorregut a les dues parades que s'ubicaran a la plaça de Lluís Millet. D'allà, la cercavila es dirigirà als Quatre Cantons per l'eix de vianants per després enfilar-se cap a la plaça de Sant Pere i d'allà anirà a la plaça de Rafael Casanova. L'acte finalitzarà amb la lectura del manifest tot i que encara no es coneix qui el llegirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.