La Festa Major de les Planes ofereix activitats per a tothom aquest dissabte


  • Comparteix:

La Festa Major de les Planes continua aquest dissabte amb activitats per a tots els gustos. El districte es divideix en dos colors, verd i vermell, que competiran per ser els campions de la Festa Major 2016.

Les activitats de dissabte començaran amb la trobada de puntaires a les deu del matí a l'espai Pere Grau i amb una competició de petanca al Casal de les Planes, on podran participar equips de tres persones. A les onze del matí, es podrà gaudir d'un 'super tobogan' d'aigua de 100 metres i d'un inflable al carrer del Molí i a la plaça Coll de la Creu d'en Blau. Tot el dia es faran projeccions en homenatge a mossèn Pere Grau a l'espai E(co).

Ayra, un grup musical que fusiona flamenc, música brasilera, soul i ritmes afrocubans, tocarà en directe a les dotze del matí a l'Espai Pere Grau. A les quatre es donarà inici al Laser Game a l'aire lliure, on podran participar equips de quatre persones majors de set anys. El campionat de parxís i de dominó començarà a les cinc de la tarda al Casal de les Planes, abans del circuit de bicis, que es farà al circuit de Can Cases a les set en punt.

La botifarrada popular començarà les nou del vespre i a les onze es podrà gaudir del ball amb l'orquestra La Banda del Drac i del DJ de Festa Major, que començarà a oferir música a les dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.