Mas Gener tanca una Festa Major marcada per les novetats i la forta calor


  • Comparteix:

La intensa calor ha marcat l'últim dia de Festa Major al barri de Mas Gener. Les altes temperatures han fet repensar-s'ho a prop de la meitat de les 200 persones que havien d'assistir a l'arrossada popular, que l'any passat ja es va haver de suspendre per la pluja. Tot i això, quan la calor ha afluixat cap al tard, els actes han comptat amb una gran resposta popular, tant dissabte com diumenge.

Els actes amb més participació han estat, a més de l'arrossada, la 'tarda bailonga', la Nit Jove del divendres i la botifarrada i concert del dissabte a la nit. Les novetats d'enguany també han tingut bona acceptació i l'exhibició de drons, els cotxes teledirigits i el vaixell pirata van tenir una bona acceptació per part dels habitants del barri.

El vicepresident de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener, Joan Sàbat, ha posat en valor l'assistència de públic a la gresca malgrat les altes temperatures.

Joan Sabat

La gent ha vingut tard a la nit, quan feia menys calor. Malgrat tot, estem contents de la participació.


La Festa Major s'ha tancat amb un número teatral sorpresa que ha implicat a alguns dels veïns en números musicals i de disfresses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.