Volpelleres celebrarà la primera Festa Major del barri entre el 7 i el 9 d'octubre


  • Comparteix:

L'esport serà un dels temes centrals de la festa

L'esport serà un dels temes centrals de la festa

Volpelleres celebrarà la primera Festa Major del barri entre el 7 i el 9 d'octubre. L'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (AVBV) està organitzant tot tipus d'activitats per fomentar la unió entre els veïns i la resta de Sant Cugat. A l'espera de tancar el programa definitu, es pot avançar que hi haurà activitats infantils i aquell diumenge l'esport serà el protagonista amb una cursa d'orientació pel bosc de Volpelleres.

Segons el president de l'AVBV, Alberto Valcarce, un dels objectius de la festa és familiaritzar els veïns de Volpelleres amb les tradicions santcugatenques. Per això la celebració espera tenir la participació d'algunes entitats tradicionals de la ciutat.

Alberto Valcarce

Sempre hem dit que totes les activitats es fan al centre, i no sempre tenim possibilitat d'anar-hi a veure-les. Per això, volem que la festa també sigui una unió de Volpelleres amb les tradicions culturals de Sant Cugat.


La programació de la festa inclourà una xerrada sobre el mercat municipal del barri, a càrrec dels responsables del projecte, i actuacions en viu. El cartell promocional de la proposta es farà públic aquesta setmana.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.