El pregó de la Festa Major de les Planes reivindica 'el sentiment de poble' del districte


  • Comparteix:

La pregonera, amb els membres de la comissió organitzadora de la festa

La pregonera, amb els membres de la comissió organitzadora de la festa

La coordinadora del Casal de les Planes, Núria Camps, ha donat el tret de sortida a la festa grossa del districte amb un pregó que ha reivindicat l'esperit de poble d'aquesta zona de la ciutat. Veïna de Sant Cugat, Camps ha recordat els primers viatges a les Planes i ha reconegut la tasca de la comissió organitzadora de la Festa Major i ha convidat tothom a gaudir de les activitats d'aquest cap de setmana per agrair-los la feina. La plaça del Coll de la Creu d'en Blau ha acollit el parlament amb la presència de més d'una cinquantena de persones.



La pregonera ha reconegut l'empenta dels planencs a l'hora de unir esforços per fer efectives les seves reivindicacions i ha posat en valor treballar 'envoltada d'un sentiment de poble que s'ha perdut a la ciutat'.

Núria Camps

Tinc el plaer de treballar envoltada d'un sentiment de poble que s'ha perdut a la ciutat. Aquest sentiment garanteix que tothom sap on vius, a quina escola van els fills. Lluiteu per causes comunes i sigueu exigent amb el que és vostre. No deixeu que això canviï mai.


La gresca ha continuat amb un sopar de carmanyola, el concurs Les Planes Talent i el ritme de l'orquestra de música balcànica Fanfarrai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.