La Festa Major de les Planes arriba a tothom gràcies a la implicació veïnal en l'organització


  • Comparteix:

El tobogan d'aigua ha estat una de les grans atraccions d'aquest dissabte

El tobogan d'aigua ha estat una de les grans atraccions d'aquest dissabte

La participació veïnal està fent possible una Festa Major de les Planes amb activitats i propostes per a tothom, segons la comissió organitzadora de la gresca. Tot plegat s'ha reflectit aquest dissabte als voltants del Casal del districte i de les pistes esportives amb atraccions com un tobogan d'aigua de 100 metres de llargada i inflables infantils a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau. A més, s'ha celebrat una competició de petanca i s'ha pogut escoltar la música flamenca d'Ayra



La membre de l'organització Emília Cruz ha celebrat la implicació dels planencs a l'hora de fer possible la festa grossa.

Emilia Cruz

La gent està molt participativa. Els veïns han fet propostes i, a més, les han dut a terme.


De fet, els esforços de l'organització s'acompanyen del vistiplau dels veïns que s'han acostat a viure la festa.

Veïns

És una festa molt maca, amb ambient de poble. / Fa molts anys que visc aquí i he vist com la festa ha evolucionat. / Esperem que l'any que ve sigui com aquest o millor. / Hi ha molta animació i tothom coopera.


La gresca acaba aquest diumenge amb una competició entre equips, una classe de zumba, la paella de Festa Major i un concurs de menjar síndria. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, està previst un ball de Bollywood i jocs populars. La festa acabarà amb el grup A Batida Do Tambor a les sis de la tarda a l'Espai Pere Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.