El SantCu tancarà el centenari amb la presentació dels equips dissabte de la setmana vinent


  • Comparteix:

El SantCu tanca el centenari amb un dia ple d'activitats

El SantCu tanca el centenari amb un dia ple d'activitats

El Sant Cugat Esport tancarà el centenari del club dissabte de la setmana vinent amb la presentació dels 40 equips de l'entitat. El club també organitza per a aquell dia una matinal amb una gimcana a càrrec de Dinamiks, un dinar popular amb més de 1.000 assistents i un partit de futbol de veterans del SantCu i el Rubí.

La matinal començarà a les onze del matí amb la presentació dels equips on més de 600 jugadors i jugadores desfilaran per la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Mitja hora més tard, Dinamiks organitzarà una gimcana per a tots els jugadors i jugadores. A les dues, hi haurà el dinar popular al carrer de Ventura Gassol amb una previsió de més de 1.000 assistents. Els parlaments, a dos quarts de quatre de la tarda, i el partit entre veterans del SantCu i el Rubí a les quatre tancaran l'acte.

El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, destaca que s'ha fet un acte amb moltes activitats perquè tothom pugui participar-hi.

Llorenç Santasusagna

Calia fer una festa per tancar el centenari i amb activitats per a totes les edats


El matx entre el primer equip masculí i el Manresa a les sis de la tarda corresponent a la quarta jornada de Primera Catalana i l'enfrontament entre el SantCu femení B i la Planada, de segona jornada del grup 2 de Primera Catalana, tancaran la jornada.

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, assistiran a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.