Roben a una santcugatenca 1.500 euros amb l'estafa de l'estampeta


  • Comparteix:

Caixer d'on la dona va treure els diners

Caixer d'on la dona va treure els diners

Una parella va robar a una santcugatenca 1.500 euros divendres passat amb l'enganyifa de l'estampeta. Tot i que la família de la víctima assegura que la parella va drogar la dona, Mossos nega que l'afectada interposés denúncia per robatori a causa d'un atordiment per drogues. Fonts properes al cas confirmen que la dona va ser objecte de la popular estafa en la qual va donar als lladres 340 euros que tenia a casa i 1.200 que va treure del caixer automàtic dels Quatre Cantons.

Els fets van ocórrer a les onze del matí, a l'avinguda de l'Enllaç, a tocar del pont que connecta amb el carrer de Martorell. Fonts de la família de la víctima han explicat a Cugat.cat que un home d'un metre setanta-cinc d'alçada va adreçar-se a la dona preguntant per una adreça i, acte seguit, va aparèixer en escena una altra dona, d'un metre cinquanta-cinc, interessant-se per la situació.

Fonts familiars sostenen que l'home va demanar a la víctima que llegís un paper i que aquesta, en fer-ho, va sentir un mareig que atribueixen a una substància que, presumptament, hauria olorat. Un atordiment que, segons la família, hauria portat la víctima a retirar diners sota els efectes d'una droga i en benefici dels desconeguts.

Mossos d'Esquadra ha confirmat a Cugat.cat que el dia dels fets no van rebre cap denúncia de robatori per atordiment per drogues. Segons ha pogut saber també aquest mitjà, el cas, que ha circulat per les xarxes, té denúncia interposada però aquesta figura com a cas de l'enganyifa de l'estampeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.