Un taller de còmic i un curs d'història de l'art, algunes de les propostes de la nova programació de Cal Temerari


  • Comparteix:

Seu de Cal Temerari

Seu de Cal Temerari

Les inscripcions als nous cursos i tallers de Cal Temerari ja estan obertes. Entre les propostes més destacades del trimestre, hi ha un nou curs d'introducció a la història de l'art amb l'artista Vince van Geffen i un taller de còmic amb el dibuixant santcugatenc Esteve Polls.

L'art serà el protagonista en algunes de les activitats d'aquest trimestre. Vince van Geffen, un artista, arquitecte i investigador de l’art, impartirà per primera vegada un curs anual en el qual es treballaran els clàssics de l’art europeu, des del Renaixement fins a principis del segle XIX.

L'il·lustrador Esteve Polls, que té una carrera professional de més de 50 anys i ha dibuixat 'Conan', 'El Zorro' i 'El Llanero Solitario', ajudarà els alumnes a consolidar els seu propi estil, en aquest taller obert a tothom. Per últim, la fotògrafa professional i gestora cultural, Amanda Bernal, proposa un taller per explorar la fotografia a àmbit tècnic i conceptual.

L'entitat també ha programat un curs d'oratòria i un curs d'economia per a tothom que vulgui introduir-se en les principals teories econòmiques. Els tres grups de lectura giraran entorn el llibre 'El Calibán y la bruja de Silvia Federici', l'altre serà un apropament a la complexitat del present a través de cinc llibres de filosofia i, finalment, hi haurà un de dedicat als interessats en l'ecologia política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.