El registre municipal de bicicletes de Sant Cugat entra avui en funcionament


  • Comparteix:

La iniciativa obre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Sant Cugat

La iniciativa obre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Sant Cugat

El registre municipal de bicicletes de Sant Cugat entra en funcionament aquest divendres. Els interessats poden inscriure's a la web Biciregistro.com. El sistema minimitza les possibilitats de robatori de la bicicleta, ja que ofereix un adhesiu identificatiu resistent i únic per a cada vehicle. Aquesta etiqueta facilita la cerca de la bicicleta en cas de robatori i dificulta el comerç il·legal. L'adhesiu s'haurà de recollir a l'OAC o a l'Oficina Sostenible. Els 100 primers inscrits rebran un obsequi de l'Ajuntament.

La iniciativa, que es va aprovar al ple de juliol, obre la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que durarà fins al 22 de setembre. El programa d'activitats inclou un Dia sense Cotxes, una caminada per Collserola, la fira de vehicles elèctrics, un circuit de karts per a nens i una bicicletada popular.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.