Sant Cugat reforçarà la seguretat per lluitar contra els robatoris a domicilis


  • Comparteix:

Sistema de seguretat de la Policia Local

Sistema de seguretat de la Policia Local

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat que es reforçarà la seguretat al municipi per lluitar contra els robatoris a llars. Tot i que ha remarcat que Sant Cugat és una ciutat més segura que les localitats de l'entorn, Conesa ha avançat que es reunirà amb el conseller d'Interior, Jordi Jané, per demanar-li que s'enforteixi la comissaria dels Mossos d'Esquadra.



Segons Conesa, en aquests moments s'estan analitzant les dades de robatoris a domicilis de Sant Cugat aquest estiu, dels quals hi ha hagut 'un lleu increment'. L'encarregat d'elaborar aquesta radiografia és el recentment nomenat director de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Jaume González. El resultat de l'estudi es donarà a conèixer a la ciutadania i, a partir de les conclusions, es prendran mesures de seguretat.

Un dels passos que se seguirà és una reunió amb el conseller d'Interior, Jordi Jané, a qui es reclamarà que es reforci la comissaria de la policia nacional a Sant Cugat. Ho ha explicat Conesa en una entrevista a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Pot ser que es reforci amb més efectius o que s'enforteixin alguns dies de la setmana amb el centre de Sabadell.


Conesa ha afegit que volen aclarir si a l'entorn de les cases ocupes de Sant Cugat hi ha més robatoris. L'alcaldessa ha remarcat que els consistoris es veuen superats per aquesta situació ja que no tenen competències per actuar-hi.

Mercè Conesa

Volem averiguar si en els llocs amb cases ocupades hi ha més robatoris.


Segons Conesa, també es planteja instal·lar més càmeres de seguretat al carrer pel seu efecte dissuasori. En paral·lel, s'organitzaran trobades amb veïns als barris i als districtes que se sol·licitin per difondre consells de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.