L'Ajuntament valora dues opcions per millorar l'accés al passatge de les Aigües de Sabadell, a les Planes


  • Comparteix:

Una imatge del pas per sota la via / Foto: Cedida

Una imatge del pas per sota la via / Foto: Cedida

L'Ajuntament valora dues opcions per millorar l'accés al passatge de les Aigües de Sabadell de les Planes. Ara per ara, només s'hi pot arribar per un túnel que passa per sota de la línia Barcelona-Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i que, per les seves dimensions, impedeix el pas de serveis com ambulàncies medicalitzades, camions de Bombers i escombraries. Els veïns proposen l'adaptació d'una pista forestal al camí que actualment hi ha entre el passatge i l'avinguda de Can Borrull, però el consistori, que s'ha compromès a buscar-hi una solució, no descarta ampliar el pas per sota la via.

Àngel Garcia, veí del Passatge de les Aigües de Sabadell, ha explicat a Cugat.cat que un tècnic de l'Ajuntament ha visitat la zona per interessar-se per la proposta una vegada la va presentar a l'audiència pública del ple de setembre i que els ha promès que hi haurà alguna solució. Tot i això, fonts municipals han assenyalat que només es va fer un aixecament topogràfic per estudiar-ho com a possible sortida i que s'està valorant si fer servir aquesta pista o bé ampliar el pas per sota la via d'FGC per solucionar aquest problema.

Segons Àngel Garcia, es tracta d'una reclamació que s'ha estat fent des de la reparcel·lació de les Planes. Amb la urbanització de la riera de Can Borrull, s'obre una oportunitat per fer-hi una actuació.

Àngel Garcia

Els hi donaré un temps perquè actuïn. Si no, tornarem a la càrrega. Ara que estem en obres d'urbanització, ho hem d'aprofitar. Si no, això passarà a l'oblit.


Garcia ha assenyalat que, finalment, una vegada analitzat amb els tècnics de l'Ajuntament, la pista forestal seria d'uns 300 metres, en lloc dels 700 que creia al principi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.