Els empleats del peatge de les Fonts, preocupats per la manca de personal quan s'amplïin les bonificacions


  • Comparteix:

El peatge de les Fonts està gestionat per Autema / Foto: Google Maps

El peatge de les Fonts està gestionat per Autema / Foto: Google Maps

Els treballadors de l'empresa concessionària del peatge de les Fonts, Autema, creuen que la plantilla no és suficient per fer front a l'increment de pas de vehicles previst quan s'apliquin totes les bonificacions del 50% anunciades pel govern. El departament de Territori i Sostenibilitat calcula que el pas de vehicles per la C16 passi de 2.200 a 4.800 diaris. El comitè de treballadors d'Autema lamenta que només hi hagi un treballador per franja horària als peatges, una xifra que veu insuficient. Tot plegat ho traslladaran al conseller Josep Rull al novembre en una reunió.

El president del comitè d'empresa d'Autema, Christian Munuera, ha exposat a Cugat.cat els dubtes dels treballadors al voltant de les condicions en què es troben.

Christian Munuera

Volem plasmar problemes d'inseguretat. I no sabem en quin estat es troba el decret de descomptes. Volem saber en quina situació ens trobem.


En una inspecció de treball aquest dilluns, els empleats també han posat sobre la taula la necessitat d'adequar els peatges perquè els treballadors no hagin de desplaçar-se caminant per la carretera.

Aquest juliol els empleats va lamentar una 'actitud antisindical' d'Autema arran de l'acomiadament d'un treballador afiliat al sindicat CCOO. Per protestar contra la decisió de l'empresa, van tancar-se a les instal·lacions de la companyia 'per exigir explicacions' a la direcció, que va refermar la decisió. Tot i que els treballadors no van descartar emprendre mesures per la readmissió de la persona acomiadada, l'empleat afectat ha decidit retirar la demanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.