Toni Ramon diu que els pressupostos del 2005 finançaran les accions del Pla Local de Joventut


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha assegurat que reservarà una part de la partida pressupostària del 2005 per a l'execució de les actuacions que es fixin al Pla Local de Joventut, que podria estar enllestit al 2006. L'àrea de Joventut contradiu, així, les crítiques de la JSC que acusaven l'equip de govern d'entorpir el desenvolupament del pla endarrerint un any la dotació pressupostària.

El tinent d'alcalde de Joventut ha reconegut que el Pla Local de Joventut no tindrà una partida pressupostària específica al 2005, principalment, perquè aquest projecte s'enllestirà després del tancament del pressupost. No obstant, Toni Ramon ha aclarit que això no significa que l'ajuntament no contempli, de cara a l'any vinent, la reserva d'una dotació econòmica pel pla dins la partida genèrica destinada a l'àrea de Joventut.

Amb aquestes declaracions, el tinent d'alcalde ha desmentit que l'Ajuntament hagi incomplert el calendari de desenvolupament del Pla Local de Joventut. Toni Ramon ha afirmat que un projecte d'aquesta importància no s'ha de fer amb precipitació:

Toni Ramon

Hem pensat que si aquest ésun procés de les entitats no hem de precipitar-nos


D'altra banda, el tinent d'alcalde ha lamentat que la JSC hagi llençat crítiques sobre la gestió que està fent l'equip de govern en el Pla Local de Joventut. Toni Ramon ha dit que, en iniciatives socials com aquesta, sobren les picabaralles polítiques:

Toni Ramon

Que es tranquilitzin. Tot va endavant i no crec que les crítiques polítiques ajudin gaire en aquest assumpte


Ramon ha coincidit amb la JSC que la partida econòmica d'enguany destinada a la dinamització del Pla Local és molt 'minsa'. Per aquest motiu, el tinent d'alcalde ha dit que estan molt pendents de rebre alguna ajuda de la Secretaria General de Joventut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.