El consell de barri de Centre-Est reclama que el consistori actuï davant les queixes pel soroll de La Carpa


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Cerdanyola defensa que els volums de so de l'espai són els correctes / Foto: La Carpa Sant Cugat

L'Ajuntament de Cerdanyola defensa que els volums de so de l'espai són els correctes / Foto: La Carpa Sant Cugat

El president del consell de barri de Centre-Est, Ferran Villaseñor, assegura que les queixes de veïns pel soroll de la discoteca La Carpa-Set Ball, ubicada a Cerdanyola, han augmentat els darrers mesos i demana que l'Ajuntament intervingui ja per solucionar el problema. Villaseñor reclama que el consistori contacti de nou amb l'ajuntament cerdanyolenc i faci inspeccions acústiques a la zona. El president ha afegit que portaran el tema a la comissió informativa de Medi Ambient de la setmana vinent.

Les zones més afectades pel soroll, segons Villaseñor, són la zona sud del barri del Monestir, per sota de la plaça del Coll, la Rambla del Celler i el parc de la Pollancreda. El també regidor d'ERC-MES demana al govern municipal 'actuacions i certeses'.

Ferran Villaseñor

Els darrers mesos hem constatat que les queixes veïnals han anat a més i, fins i tot, ens han enviat vídeos. Demanen a l'Ajuntament que actuï immediatament un altre cop.


Villaseñor assegura que les queixes per soroll nocturn no només provenen de La Carpa, sinó també de zones de la ciutat com els locals del voltant del Trade Center i de la zona dels Avions, que afecta els veïns de Can Mates. Villaseñor assegura que els polítics han d''aportar respostes' a aquestes problemàtiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.