La Setmana de la Gent Gran fa caliu a la plaça d'Octavià amb un taller de bufandes


  • Comparteix:

La proposta s'ha celebrat al centre de la plaça d'Octavià

La proposta s'ha celebrat al centre de la plaça d'Octavià

Un taller d'elaboració de bufandes organitzat per Amics de la Gent Gran ha unit aquest dimarts grans i petits en una nova proposta de la Setmana de la Gent Gran. 'La bufanda de la iaia' ha consistit a cosir una bufanda gegant a la plaça Octavià entre tots els participants.

L'objectiu ha estat fomentar la socialització dels més grans i convertir-los en el centre d'atenció. La responsable del taller, Giulia, assegura que cal empoderar la gent de la tercera edat.

Giulia

És un espai que s'aprofita perquè la gent que pateix soledat surti al carrer i se socialitzi. Es busca empoderar la gent gran i situar-los al centre d'atenció.


Un altre dels objectius de la trobada ha estat fomentar la participació de persones de totes les edats. La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha explicat a Cugat.cat per què és important celebrar una setmana dedicada només a la gent gran.

Susanna Pellicer

L'objectiu de la Setmana de la Gent Gran és fer veure que també són gent activa.


De moment, l'entitat té previst fer dos tallers més de 'La bufanda de la iaia' a Sant Cugat fins el desembre. Les inscripcions es poden fer a través de la seva pàgina web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.