Can Monmany acull avui una jornada festiva dedicada al consum comunitari


  • Comparteix:

Can Monmany i els seus horts

Can Monmany i els seus horts

La cooperativa mésOpcions ofereix aquest dissabte a Can Monmany, a partir de les onze del matí, una festa dedicada a les persones interessades en els nous models de consum a l'entorn de la transformació i la col·lectivitat. La cita tindrà diverses activitats per conèixer els diferents projectes cooperatius que formen part de la plataforma mésOpcions.

Una bicicletada fins a Can Monmany engegarà les activitats. Està previst fer una visita a la finca per conèixer com es treballa i què s'hi fa en aquesta masia. El dinar estarà servit per La Igualitària, un menjador comunitari del Poble Sec de Barcelona que té L'Ortiga com a proveïdor.

Després de l'àpat, tres espais, organitzats en en funció dels temes a tractar, aprofundiran en qüestions com el turisme com a element transformador, l'agroecologia i la sobirania alimentària.

La cooperativa Fent País, també integrada a mésOpcions, exposarà un model de turisme basat en criteris ètics i transformadors. El membre de Fem País Nil Camprubí serà l'encarregat de desenvolupar aquests conceptes i ho farà en l'espai d'adults.

L'alimentació la tractarà la cooperativa L'Aresta a l'espai familiar. En aquest àmbit tindrà lloc el taller 'No tots els pans són iguals' que, a partir de l'ofici de forner, tractarà el procés de producció de pa.

L'espai infantil ofereix un circuit d'habilitat i seguretat en la conducció de bicicleta. La cooperativa Biciclot, també integrada a mésOpcions, serà la dinamitzadora de l'activitat. Les propostes acabaran a les set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.