El 16è curs de l'Aula d'Extensió Universitària dóna el tret de la sortida amb una vintena de propostes


  • Comparteix:

Aquest dijous es donarà la benvinguda als nous socis a l'entitat en un acte a l'Arxiu Nacional de Catalunya

Aquest dijous es donarà la benvinguda als nous socis a l'entitat en un acte a l'Arxiu Nacional de Catalunya

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) arrenca el primer trimestre del curs amb una programació que inclou una vintena d'activitats. El curs començarà dimarts que ve amb la conferència 'Austràlia, el continent aïllat' a càrrec del fotògraf Oriol Alamany conegut per les seves fotografies i reportatges de natura i viatges a publicacions com el 'National Geographic', 'Gran Angular', 'Altaïr' i 'Lonely Planet'. La xerrada començarà a dos quarts de sis de la tarda al Trade Center.

L'acte de benvinguda als nous socis a l'Arxiu Nacional de Catalunya d'aquest dijous ha estat el tret de sortida del 16è curs de l'AEU. L'entitat ha presentat la programació d'octubre a desembre estructurada en conferències, seminaris, cinefòrum, tertúlies, cursos d'informàtica i visites culturals. El president de l'AEU, Llibori Casadellà, ha explicat a Cugat.cat com enceten la nova programació.

Llibori Casadellà

Aquest curs el comencem amb la il·lusió i les ganes que l'amplitud de temàtiques i d'activitats que fem serà molt benvinguda pels socis.


El cicle de conferències acollirà ponents com l'escriptor, periodista i director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), Vicenç Villatoro, que parlarà de 'Les arrels del procés sobiranista', i el professor d'història Francesc Vilanova Vila-Abadal, que ofereix una conferència de 'La Segona Guerra Mundial a Europa i les seves repercussions a Catalunya'. El cicle també tractarà temes de sociologia, belles arts, medi ambient, antropologia, religió i física.

Aquest trimestre el seminari estarà dedicat a l'aportació a l'òpera del dramaturg William Shakespeare i el cinefòrum proposa el film 'El show de Truman'. La nova programació també inclou una tertúlia mensual a l'oficina de l'associació.

En paral·lel, el curs proposa tres sortides. A l'octubre, l'AEU ofereix la possibilitat de fer una excursió de dos dies a Torroella de Montgrí i Palafrugell on es faran unes visites guiades als museus de la Fundació Vila Casa i al Museu del Suro. Al novembre, la proposta és visitar les bodegues Torres a Vilafranca del Penedès i, al desembre, es podrà participar en una visita guiada a l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.