El projecte de masoveria urbana de les Cases dels Mestres torna a caminar després de vuit mesos aturat


  • Comparteix:

El projecte porta vuit mesos encallat / Foto: Promusa

El projecte porta vuit mesos encallat / Foto: Promusa

El projecte de masoveria urbana de les Cases dels Mestres, a la Floresta, s'ha reactivat després de vuit mesos amb la reunió que han tingut aquest dimecres l'Ajuntament i la plataforma Clau Mestre. El col·lectiu que rehabilitarà i gestionarà el projecte ha explicat a Cugat.cat que el consistori hauria arribat a un acord amb el propietari de la parcel·la de davant del terreny per comprar-lo i així signar el dret de superfície. També s'ha començat a tramitar una modificació puntual del planejament per començar les ampliacions del darrere. Clau Mestre valora la trobada, tot i que assegura que encara queda molt camí a fer abans que sigui una realitat.

Segons Clau Mestre, el consistori també s'ha compromès a mantenir una comunicació fluïda amb l'entitat gestora almenys una vegada al mes. La portaveu de la plataforma, Maria Morillo, explica els acords assolits a la reunió.

Maria Morillo

El tema de la titularitat de la parcel·la de davant, sembla que s'ha arribat a un acord amb el propietari. En un mes o dos hauria d'estar resolt. Pel que fa al terreny del darrere, l'Ajuntament assegura que ha començat a tramitar una modificació puntual del plantejament perquè es poguessin fer les ampliacions.


Reactivat el projecte, el proper pas és acordar les condicions de les obres de rehabilitació. La plataforma vol blindar una proposta que asseguri pisos habitables encara que la modificació del planejament del terreny del darrere no arribi a bon port.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.