L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat no ampliarà l'oferta d'idiomes el curs 2004-05


  • Comparteix:

L'EOI no es mourà, de moment, de les instal·lacions provisionals de l'IES Arnau Cadell.

L'EOI no es mourà, de moment, de les instal·lacions provisionals de l'IES Arnau Cadell.

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat no ampliarà l'oferta d'idiomes l'any vinent i seguirà oferint, exclusivament, ensenyament d'anglès i d'alemany. De moment, el curs vinent, l'Escola d'Idiomes es manté en les instal·lacions provisionals a l'IES Arnau Cadell a l'espera que es trobi una ubicació definitiva que podria ser l'antic parvulari de l'Escola Pla i Farreras.

L'Escola Oficial d'Idiomes només amplia la seva oferta en un curs més d'anglès i d'alemany. Així el curs 2004-05 es podrà cursar primer i segon d'alemany, i primer, segon i tercer d'anglès. Tot i que hi havia el compromís d'augmentar l'oferta d'idiomes amb italià o bé francès, aquest any, no podrà ser.

S'espera que amb el trasllat de l'escola d'idiomes a la seva seu definitiva - que tot apunta que podria ser a l'antic parvulari del CEIP Pla i Farreras- es pugui augmentar l'ensenyament a d'altres idiomes.

La primera quinzena de juliol, el centre farà públiques les dates per poder realitzar la preinscripció i matriculació i també les proves de nivell que començarien a partir del mes de setembre.

200 estudiants han après anglès i alemany en aquest primer curs a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.