L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat no ampliarà l'oferta d'idiomes el curs 2004-05

L'EOI no es mourà, de moment, de les instal·lacions provisionals de l'IES Arnau Cadell.

Societat

Publicat el 23/jun/04 per Vanesa Hernandez

L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat no ampliarà l'oferta d'idiomes l'any vinent i seguirà oferint, exclusivament, ensenyament d'anglès i d'alemany. De moment, el curs vinent, l'Escola d'Idiomes es manté en les instal·lacions provisionals a l'IES Arnau Cadell a l'espera que es trobi una ubicació definitiva que podria ser l'antic parvulari de l'Escola Pla i Farreras.

L'Escola Oficial d'Idiomes només amplia la seva oferta en un curs més d'anglès i d'alemany. Així el curs 2004-05 es podrà cursar primer i segon d'alemany, i primer, segon i tercer d'anglès. Tot i que hi havia el compromís d'augmentar l'oferta d'idiomes amb italià o bé francès, aquest any, no podrà ser.

S'espera que amb el trasllat de l'escola d'idiomes a la seva seu definitiva - que tot apunta que podria ser a l'antic parvulari del CEIP Pla i Farreras- es pugui augmentar l'ensenyament a d'altres idiomes.

La primera quinzena de juliol, el centre farà públiques les dates per poder realitzar la preinscripció i matriculació i també les proves de nivell que començarien a partir del mes de setembre.

200 estudiants han après anglès i alemany en aquest primer curs a la ciutat.