Cal Temerari posa en marxa avui el servei SincroCoop de promoció de l'economia social i solidària


  • Comparteix:

El SincroCoop està adreçat a projectes d'economia social i solidària / Foto: Cal Temerari

El SincroCoop està adreçat a projectes d'economia social i solidària / Foto: Cal Temerari

Cal Temerari posa en marxa aquest dilluns l'espai SincroCoop, un conjunt d'equipaments, espais i serveis destinats a la promoció de l'economia social i solidària de tot tipus de projectes. Així, els interessats podran disposar d'una sala de cotreball, despatxos, domicili fiscal i correspondència i una acceleradora per a noves empreses, on s'oferirà un servei d'orientació i acompanyament empresarial gratuït. També podran utilitzar altres serveis de l'espai autogestionat, com la connexió a Internet, la cuina, el servei de copisteria a preu de cost i descomptes a la taverna de l'espai.

Per fer ús d'aquesta iniciativa, els interessats han d'enviar un correu electrònic a sincrocoop@caltemerari.cat o omplir un formulari.

SincroCoop ofereix dos tipus de serveis. D'una banda, hi ha uns espais individuals de treball, oberts de nou del matí a sis de la tarda, el preu del lloguer dels quals és de 80 euros mensuals per 40 hores setmanals i de 50 euros per mes per 20 hores a la setmana. De l'altra, s'ofereix l'espai privat de despatx disponible tota la setmana durant tot el dia els preus dels quals van de 120 a 220 euros al mes segons el mobiliari del qual disposi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.