30 cartells competeixen per il·lustrar el programa de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Enguany es obligatori que surti l'escut.

Enguany es obligatori que surti l'escut.

El concurs de cartells per la Festa Major de Valldoreix ha rebut enguany un total de 30 obres, la gran majoria en la categoria d'adults. Els dos cartells guanyadors serviran per il·lustrar la portada i la contraportada del programa de la Festa Major, que se celebra entre el 16 i el 19 de setembre.

Aquest any, una trentena de persones, 7 més que l'any passat, s'han animat a participar al tradicional concurs de cartells de Festa Major que organitza l'EMD de Valldoreix.

Per categories, un total de 9 propostes pertanyen a la categoria juvenil, és a dir fins als 17 anys, mentre que la resta són de la categoria adults. Tal i com ja es va fer l'any passat, els cartells guanyadors de cada categoria serviran per il·lustrar el programa de festes.

Una de les novetats d'aquest any és que el jurat compta amb la presència de dos dissenyadors gràfics, a banda dels ja habituals artistes i membres de l'equip de govern. També en aquesta edició s'exigia que sortís el nou escut de Valldoreix, al costat del lema 'Festa Major de Valldoreix' i les dates. Ho explica Josep Casadellà,

Josep Casadellà

Ara tenim un nou escut i aquest s'haurà d'incloure en el cartell, tot i que la manera com es faci depèn ja de la pròpia imaginació.


Els guanyadors rebran un premi de 600 euros, en el cas de la categoria d'adults, i de 300 euros en la juvenil. Totes les obres presentades es podran veure, a més, exposades al Casal de Cultura de Valldoreix durant els dies de la festa major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.