Els Caparrots i els Diables engeguen la Festa Major de Monestir-Sant Francesc amb el pregó d'Aula de So


  • Comparteix:

Zumba a la Festa Major del barri

Zumba a la Festa Major del barri

La 14a Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc arrenca aquest divendres. La cercavila popular amb els Caparrots i l'espectacle de Diables de Sant Cugat donaran pas a un cap de setmana ple d'activitats per a totes les edats. El pregó anirà a càrrec d'Aula de So.

La membre de la Xarxa Social dels Barris del Monestir i Sant Francesc Rebeca Galán ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que l'objectiu de la festa és arribar a tothom.

Rebeca Galán

Volem que la festa aglutini tots els perfils d'edat. Volem que sigui molt familiar i que tothom hi participi i pugui gaudir d'aquest moment de festa i germanor.


Divendres
La cercavila popular amb els Caparrots de Sant Cugat començarà a dos quarts de vuit de la tarda a la plaça del Coll, on acabarà amb els Diables. Al mateix lloc, a dos quarts de nou del vespre, el director d'Aula de So, Martí Marín, pronunciarà el pregó de Festa Major. A les nou del vespre, hi haurà combos musicals.

Dissabte
La jornada començarà a les deu del matí amb un torneig de futbol sala per a joves de 12 a 18 anys i el taller 'real energy drink' a les pistes poliesportives de Sant Francesc. Al matí, els jardins del Monestir acolliran una activitat de bitlles, un taller de pintar cares i zumba per a nens. També hi haurà la popular botifarrada que començarà a les onze del matí amb un preu de tres euros. A la mateixa hora, Aula de So presentarà diferents actes amb motiu del seu 25è aniversari i, a dos quarts d'una, Maio de Sal oferirà un concert de música brasilera i hi haurà vermut.

A les quatre de la tarda, se celebrarà un concurs de coques a la residència de Sant Cugat i, a les cinc, hi haurà 'El show del casal'. A la mateixa hora, la plaça del Coll acollirà exhibicions de pràctiques esportives i, a les vuit del vespre, els veïns podran portar les seves carmanyoles per sopar a la plaça. A dos quarts de deu, l'orquestra Loren actuarà per a tots els assistents.

Diumenge
La festa infantil iniciarà l'ultim dia de Festa Major, amb inflables i jocs gegants per a tota la família a la plaça del Coll. El dinar popular de paella de verema se celebrarà als jardins del Monestir amb entrades que prèviament es poden comprar a l'Associació de Veïns del Monestir-Sant Francesc, amb un preu de nou euros. Per acabar, a les set de la tarda, Esencia de Vida oferirà un concert de Gospel-Fusió a la plaça del Coll, on també hi haurà rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.