Volpelleres viu la primera Festa Major amb l'objectiu d'unir-se i fer-se visible a la ciutat


  • Comparteix:

Volpelleres prepara la seva primera Festa Major amb activitats per a tots els públics / Foto: Localpres

Volpelleres prepara la seva primera Festa Major amb activitats per a tots els públics / Foto: Localpres

La primera Festa Major del barri de Volpelleres comença aquest divendres amb una programació per a totes les edats. Durant tres dies, el barri santcugatenc vol reivindicar la unitat del veïns i fer-se visible a la ciutat, segons els organitzadors. La cercavila, l'espectacle de màgia de la Maga Melanie, l'exhibició de Bollywood i la cursa d'orientació són algunes de les activitats destacades del programa d'actes.

La vocal de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Maria Torné, explica que un dels objectius d'aquesta primera edició és demostrar que no només són un barri dormitori. N'ha parlat al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Maria Torné

Ja som un barri molt gran, amb prop de 4.000 habitants, i tenim l'objectiu d'unir-nos i donar a conèixer les nostres entitats a la resta de la ciutat. Hem fet una crida a la participació.


Torné també ha explicat que la festa està plantejada per a nens 'de zero a 99 anys'. Les activitats comencen aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda amb la cercavila a càrrec dels Diables de Sant Cugat. A dos quarts de set, tindrà lloc el pregó de Festa Major i a les set arriba la màgia amb la Maga Melanie.

Durant el cap de setmana hi haurà mostra d'entitats i comerços, 'food trucks', activitats a la biblioteca Miquel Batllori, una exhibició de Bollywood, tallers esportius i una cursa d'orientació pel bosc de Volpelleres a càrrec de SenglarOrientació. La festa grossa del barri acabarà diumenge al migdia amb un vermut musical a càrrec de Sandra Cooper i Guillem Jubany i un sorteig de fi de festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.