Veïns de l'entorn de Can Solà celebren el dispositiu contra el 'botellón', però el troben insuficient


  • Comparteix:

La policia ha fet talls de trànsit a l'entorn de Can Solà per lluitar contra el 'botellón'

La policia ha fet talls de trànsit a l'entorn de Can Solà per lluitar contra el 'botellón'

Les associacions de veïns del Monestir-Sant Francesc, Coll Favà i Can Magí aplaudeixen el dispositiu municipal engegat divendres passat per minimitzar els efectes del 'botellón' a Can Solà, però coincideixen que és insuficient. Les entitats diuen que cada vegada hi ha més joves de fora de la ciutat que van a beure a la zona propera a les discoteques i asseguren que tota iniciativa per eradicar el problema serà benvinguda.

L'Associació de Veïns de Can Magí lamenta l'augment de joves de Cerdanyola, Sabadell i altres municipis veïns que van a fer el 'botellón' a la zona d'oci nocturn santcugatenca. El seu president, Francesc López, es congratula que es comencin a prendre mesures per evitar el problema, però tem que siguin a curt termini.

Francesc López

A primera vista sembla que no hagi de ser la solució definitiva, ja que és una mesura que no es pot allargar en el temps. El que calia fer de manera immediata era evitar que seguís creixent l'efecte crida entre els joves dels voltants.


És una postura que comparteix el president de l'Associació de Veïns del Monestir-Sant Francesc, Andrés Ares, que assegura que hi ha hagut un traspàs de joves de la Zona Hermètica a Can Solà arran del tancament de la zona d'oci sabadellenca, en contra del que diu l'alcaldessa. Ares demana que s'aposti per la comunicació amb els locals i els mateixos joves.

Andrés Ares

Potser aquesta mesura ha estat una mica dràstica, ja que alguns joves han trencat senyals de trànsit i s'han traslladat a altres zones de la ciutat. Creiem que cal treballar informant els locals i els joves per evitar que continuï el problema.


També alça la veu per reclamar una solució definitiva el president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Antonio Lucas, que sosté que el problema afecta tota la ciutat i cal buscar maneres de conciliació.

Antonio Lucas

Valorem que hagin pres aquesta mesura, però el que volem és que això acabi del tot. No es pot permetre que joves de Barcelona vinguin a emborratxar-se a la ciutat. S'hi hauria de fer més.


El dispositiu engegat s'aplicarà divendres i dissabtes de dos quarts de nou del vespre a set del matí, a una de les zones d'oci nocturn amb més concurrència de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.