Clau Mestre insta l'Ajuntament a desbloquejar el projecte de masoveria urbana després de vuit mesos d'espera


  • Comparteix:

Projecte de les Cases dels Mestres

Projecte de les Cases dels Mestres

La plataforma Clau Mestre reclama que l'Ajuntament desbloquegi el projecte de masoveria urbana de les Cases dels Mestres, a la Floresta, que es troba aturat per problemes amb la limitació del terreny. L'entitat critica que encara no s'hagi signat el dret de superfície, amb el qual Promusa cediria l'ús a la cooperativa Sostre Cívic, perquè hi ha una part de la parcel·la que no és propietat de l'empresa municipal. També exposa que el límit de la parcel·la no inclou els jardins del darrere, fet que impossibilita el projecte de rehabilitació presentat per Clau Mestre i aprovat per l'Ajuntament. Els membres de l'entitat demanen trobar-se amb l'equip de govern després de vuit mesos des de l'adjudicació dels habitatges.

Clau Mestre lamenta 'la manca de diàleg' per part de l'Ajuntament durant tots aquests mesos d'espera. El col·lectiu que rehabilitarà i gestionarà el projecte diu que ha presentat diverses instàncies per trobar-se amb el consistori, però no n'ha obtingut resposta. Tot i això, segons Sostre Cívic, l'Ajuntament planeja una trobada en uns 15 dies per abordar la qüestió.

El col·lectiu demana que el govern proposi solucions per desencallar el problema i, sobretot, faci un calendari per a les obres, tal com explica la portaveu de l'entitat, Maria Morillo.

Maria Morillo

Esperem que l'Ajuntament hagi arribat a algun acord pel tema del terreny del davant, que ens bloqueja qualsevol tipus d'obra, i que ens posin alguna data perquè puguem saber a què ens enfrontem.


El projecte de rehabilitació de les Cases dels Mestres consta de dues fases: una primera que augmentarà els metres quadrats dels habitatges necessaris per complir els mínims d'habitabilitat, i una segona, que es podria desenvolupar en cinc anys, on s'acabarien de completar les llars utilitzant els metres dels jardins del darrere. Ara per ara, les dues fases estan aturades per la manca de permisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.